Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 07:51

Πάρτι την Παρασκευή για το Καλαματιανό Καρναβάλι 

Με πάρτι στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης ξεκινούν οι προετοιμασίες για το 6ο Καλαματιανό Καρναβάλι 2018, την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, στις 7 το βράδυ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής, που θα πλαισιωθεί με μουσική και εδέσματα, τα 13 πρώτα γκρουπ που έχουν δηλώσει μέχρι τώρα συμμετοχή, θα τοποθετήσουν τις στολές τους στο φουαγιέ.

Χθες σε συνέντευξη Τύπου, ο επικεφαλής της Καρναβαλικής Επιτροπής - δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Γιαννόπουλος προσκάλεσε το κοινό να περάσει Πνευματικό Κέντρο, να δει τις στολές και να γραφτεί στο γκρουπ της επιλογής του, δεδομένου ότι το Καρναβάλι ξεκινά το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, μια μέρα μετά τη γιορτή της Υπαπαντής, στην κεντρική πλατεία,

Η δημοτική σύμβουλος Χρυσή Λιάππα κάλεσε όσους έχουν σκοπό να δημιουργήσουν γκρουπ, να καταθέσουν την αίτησή τους μέσω της ιστοσελίδας www.kalamatianokarnavali.gr  

Η Σολάνζ Στεφάνου απηύθυνε κάλεσμα προς τους εθελοντές να πλαισιώσουν το Καρναβάλι, αναφέροντας ότι έχουν σχηματιστεί ομάδες με ξεχωριστά αντικείμενα η καθεμιά.

Η Ευαγγελία Κελαδίτου, εθελόντρια υπεύθυνη για το Γραφείο του Καρναβαλιού, ανέφερε ότι αυτό ξεκινά τη λειτουργία του αύριο Τετάρτη 10 Ιανουαρίου. Θα βρίσκεται στο Πνευματικό Κέντρο (στον ημιόροφο, με πρόσβαση απευθείας από την οδό Αριστομένους) και θα λειτουργεί 10 π.μ. έως 1.30 μ.μ. και 6 έως 8.30 μ.μ., από Δευτέρα έως Παρασκευή. Το τηλέφωνο του Γραφείου είναι 2721 181030.